Tudor Chirilă, apariție de neratat în serialul VLAD, de la ProTv

0

Tudor Chirilă este pe punctul de a se alătura echipei din serialul Vlad, difuzat pe ProTV, începând chiar din acestă primăvară.

Tudor Chirilă va reapărea pe micile ecrane interpretând rolul lui Drăgoi, un politician prestigios, care va avea un impact foarte mare în întreaga poveste. Mai trebuie doar să aflăm cărei „tabere” i se va alătura: Iordache sau Cezar.

Drăgoi este căsătorit cu Ivana, un nou personaj din Vlad, interpretat de către Raluca Aprodu.

„Prezența în VLAD îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirma dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă VLAD e un serial. Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta. A doua ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțin posibilă în teatru. Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol’, a dezvăluit Tudor Chirilă.

Aparent, Tudor Chirilă va fi nevoit să apară într-o ipostază foarte diferită…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.