Transformă casa într-un spațiu atractiv în doar trei pași

0

Apariția pandemiei de coronavirus ne-a făcut să petrecem mai mult timp în casele noastre, acesta fiind și motivul pentru care am dat startul unor mici proiecte de renovare a locuinței. Mai mult, a fost momentul perfect pentru a face ordine, pentru a recondiționa sau a dona anumite lucruri care nu ne mai erau cu adevărat necesare sau nu mai erau pe placul nostru. 

În timp ce unele persoane au observat că nu mai au suficient spațiu sau că anumite piese de mobilier au început să se deterioreze, alții și-au dedicat timp și energie să găsească variantele cele mai bune prin care să se relaxeze în confortul casei. Astfel, crearea unui cămin liniștit și primitor, dar care să fie atractiv, a devenit pentru mulți o adevărată provocare. 

Și pentru că nu toți avem o înclinație către design interior și lucrurile care nu trebuie să lipsească dintr-o casă, am pregătit pentru tine câteva metode practice prin care îți poți transforma casa într-un loc liniștit și în care te poți relaxa.

Modernizează baia și gândește-te la ea precum la un SPA

Nimic nu este mai relaxant decât o baie caldă și liniștită. Dacă ai suficient spațiu și buget, atunci ia în considerare să montezi o cada cu hidromasaj. Știm că masajul este o modalitate extraordinară de a scăpa de toate tensiunile acumulate de-a lungul zilei, iar posibilitatea de a te putea relaxa în confortul casei precum într-un centru SPA, printr-o simplă apăsare de buton, este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile. În plus, pentru a crea acea atmosferă incredibilă, ai nevoie de niște lumânări și săruri de baie, acestea contribuind la inducerea unei stări de bine. În plus, poți opta și pentru aromoterapie și poți include în baia ta anumite uleiuri, precum eucalipt, lavandă sau iasomie.

Instalează un șemineu în camera de zi

Șemineul este unul dintre lucrurile care nu trebuie să lipsească din casa ta. Pe lângă confortul termic pe care îl asigură, acesta are și capacitatea de a crea o atmosferă liniștită și relaxantă. Totodată, potrivit specialiștilor, sunetul flăcărilor contribuie la inducerea unei stări de bine și sunt un remediu excelent pentru stres. Dacă nu ai posibilitatea instalării unuia clasic, pe lemne, poți oricând cumpăra unul electric, existând pe piață modele care imită perfect focul și sunetul lemnelor. Mai mult, acordă atenție și corpurilor de iluminat și schimbă intensitatea și culoarea acestora. Realizând cele două modificări, serile vor deveni mult mai calme și tu îți vei putea organiza un loc al tău, unde să citești o carte bună sau cele mai recente știri. 

Creează un colț pentru yoga sau fitness

Odată cu pandemia de coronavirus, mulți dintre noi am renunțat la orele de fitness sau aerobic din cauza restricțiilor sau doar pentru a ne proteja pe noi și familiile noastre. Cu toate acestea, o viață sedentară este ultimul lucru pe care ni-l dorim și este important să încercăm să facem cât mai multă mișcare pentru a ne menține un sistem imunitar puternic. Așadar, alege un colț al casei și transformă-l rapid într-o mică sală de fitness. Ai nevoie de două gantere, un covoraș pentru training și benzi elastice. Caută apoi un antrenament care să se potrivească pregătirii tale, dă drumul la muzică și începe exercițiile. Îți garantăm că te vei simți excelent după. De asemenea, poți încerca, în loc de cardio, sesiuni de yoga, și acestea contribuind la starea ta de sănătate, atât fizică, dar și psihică.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.