Toxinele din organism se indeparteaza cu vointa

0

De-a lungul vietii, organismul este asaltat de toxine. Unele provin din alimentele procesate pe care le consumam: conservanti, aditivi, substante menite sa grabeasca procesul de coacere al fructelor si legumelor, altele din medicamentele pe care le luam.

Pana si aerul pe care il respiram contine noxe.  Despre piele spunem mereu ca reprezinta o bariera peste care toxinele si microbii nu pot trece. Dar la produsele de igiena care contin substante toxice v-ati gandit?

Sigur, trebuie sa ne spalam zilnic, vara chiar de cateva ori pe zi, dar sa avem grija ce produse folosim. Sapunurile ieftine care miros intepator nu reprezinta o cale de economisire, ci o metoda sigura de imbolnavire.

Stiu oameni care au folosit sampon ieftin si s-au trezit cu capul plin de matreata sau au constata cum le cade intr-un ritm alarmant podoaba capilara.

Ca urmare a consumarii hranei procesate, ne trezim cu 10 kilograme mai grasi de cum eram.

Intocmai cum aerisim un spatiu inchis si il curatam temeinic de toxine si organismul nostru are nevoie de cura de detoxifiere  cel putin o data, de doua ori pe an. Multi considera perioadele de post cure de detoxifiere, iar daca postul religios ar fi respectat in totalitate, am avea in fata un model adevarat de detoxifiere, adica o purificare totala a trupului si sufletului unui om.

In ce consta aceasta cura?

In excluderea din alimentatie pentru o perioada a alimentelor care contin toxine, adititiv alimentari, coloranti si conservanti. Alimentatia sa fie cat mai naturala si in compensatie sa se bea lichide multe pentru hidratare, dar si pentru fluidizarea toxinelor din organism.
Golirea sufletului de ingrijorari si a mintii de ganduri negre. In perioada detoxifierii totale se exclude prezenta oricarei idei rele sau a oricarui gand nedrept.
Renuntarea la alcool, tutun, energizante si la consumul excesiv de cafea.
Prajiturile sa fie inlocuite cu fructe si sucuri de legume-fructe.

Ce beneficii se asteapta de la acesta cura?

-Sa…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.