Top 4 cele mai bune smartwatch-uri OEM

0

În zilele noastre, existența umană aproape că nu mai poate fi separată de conexiunea cu tehnologia. De la cele mai simple activități de comunicare, până la cele mai complicate protocoale tehnice, avem nevoie de aceste aparate. De altfel, ar fi chiar imposibil să ne imaginăm cum am mai putea trăi fără firescul smartphone în buzunar.

Progresul IT&C din ultimii ani ne permite, însă, utilizări din ce în ce mai performante, astăzi fiind deja natural să porți inclusiv un ceas conectat la telefonul mobil. De exemplu, dacă ești în căutarea unui smartwatch cu design modern și abilități de ultimă generație, brandul de smartwatch OEM poate fi opțiunea ideală – oferă cea mai bună performanță pentru un preț mai mult decât rezonabil. Dar care sunt cele mai reprezentative modele?

Vârful de gamă K88H

Modelul este disponibil în două variante – argintiu, negru – și se remarcă prin eleganța designului, brățara fiind realizată din oțel inoxidabil, cu o carcasă din aluminiu și aliaj de oțel inoxidabil. Este un ceas care, în pofida unui preț modest, îți prezintă senzația de produs premium încă de la prima atingere. Ecranul are o diagonală de 1,2 inch și este bogat în culori, funcția tactilă funcționând foarte bine. Dispune de conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, fiind compatibil deopotrivă cu dispozitivele Android și IOS.

Din punct de vedere al capabilităților smart, K88H se comportă rezonabil în ceea ce privește monitorizarea pulsului și a numărului de pași, dar cu funcții de fitness oarecum limitate față de alte modele. Un atu imbatabil este, însă, conectarea excelentă cu telefoanele inteligente – poți trimite mesaje sau apela direct de pe ecranul ceasului.

Autonomia bateriei de 300 mAh este una medie, îți permite o folosire relativ intensă pentru cel puțin 48 de ore. În plus, ai la dispoziție 6 fețe diferite care fac din acest ceas o alegere extrem de interesantă.

HW12

Pentru un utilizator îndrăgostit iremediabil de designul ceasurilor inteligente produse de Apple (seria 6), care caută un ecran mai mare sau mai multe opțiuni de culoare (roșu, roz sau negru), modelul HW12 poate fi alegerea optimă. Are un ecran generos de 1,57 inch, cu o reproducere foarte bună a culorilor și rată de refresh de 60 Hz. Carcasa acestui smartwatch este realizată dintr-un aliaj de zinc, iar cureaua din silicon, ceea ce îl face insesizabil de ușor.

Un avantaj enorm este faptul că rezistă cu brio la intemperii – îndeplinește standardul IP68 – și chiar la sesiuni de înot. Este capabil de o conexiune foarte bună Bluetooth (5.2) cu telefoane inteligente Android sau IOS și are bateria de 200 mAh, arhisuficientă pentru a permite o utilizare normală pentru cel puțin 2 zile.

Un alt capitol la care acest ceas surprinde plăcut este funcția de monitorizare a funcționării organismului celui care îl poartă:

  • redă informații precise legate de tensiunea arterială și puls;
  • indică numărul de pași efectuat;
  • poate urmări parametrii dedicați pentru 13 sporturi.

T70

Interesant atât prin multitudinea funcțiilor oferite, cât și prin designul său, T70 este disponibil în 4 culori: roz, negrul, albastru și auriu. Este rezistent la apă (IP67) și se poate conecta prin Bluetooth cu orice dispozitiv Android sau IOS. Ca și celelalte modele, oferă funcții de monitorizare a pulsului, a tensiunii arteriale, precum și programe dedicate pentru mai multe activități fizice.

Ecranul oferă o funcție tactilă foarte bine implementată, iar reproducerea culorilor este surprinzător de bună. Îl poți utiliza drept telecomandă pentru a face fotografii cu telefonul mobil, poate prelua sau efectua apeluri telefonice, poate controla funcția de redare a muzicii de pe smartphone.

F8 Pro

Este un ceas sport, bărbătesc, disponibil în 4 culori (roz, alb, verde, negru), cu un ecran generos de 2 inch și capacitate de conectare prin bluetooth cu orice dispozitiv inteligent Android sau IOS. Nu are un buton fizic, dar funcția touch este suficientă pentru a putea controla eficient dispozitivul. Beneficiază de o carcasă din aliaj metalic, foarte ușoară, care oferă o senzație de produs premium, completată de o curea din silicon de calitate.

Fiind un ceas cu profil sportiv, funcțiile de monitorizare a activității fizice și a inimii sunt bine reprezentate și fidele: are un senzor care monitorizează pulsul inimii, are funcție de calcul a caloriilor arse, a distanței parcurse etc.

În concluzie, pentru a te bucura de funcțiile unui ceas inteligent care să arate excelent, nu este necesar un efort financiar consistent. Variantele OEM sunt bine optimizate și realizate din materiale premium, astfel încât nevoia utilizării unui ceas inteligent să fie pe deplin satisfăcută.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.