Tatăl lui George Burcea, declarații noi în cazul comportamentului fiului său: „Fuma țigară după țigară”

0

Nelu Burcea, tatăl lui George Burcea s-a decis să vorbească până la capăt despre starea în care a ajuns băiatul lui. Așadar, socrul Andreei Bălan susține că fiul său avea un comportament ciudat de ceva timp.

Cu toate că pe social media păreau cuplul ideal, soții George Burcea și Andreea Bălan au ajuns într-un punct în care nu se știe dacă mai există cale de întoarcere.

”Când a băut atunci, el era deja agitat până să înceapă să bea. Eu am bănuit. N-am nicio probă, dar bănuiam că ceva nu e în regulă. Ceva, ceva bănuiam și eu. Din comportamentul lui, inclusiv când apărea și pe la televizor, mi se părea suspect, parcă avea privirea aia de speriat. Vă dați seama, el poate să ajungă la un dosar penal fără discuții. Pentru că nu e la consum de iarbă, e la consum de cocaină. Cocaina, heroina… sunt cam nașpa pentru el”, a dezvăluit Nelu Burcea pentru o emisiune.

Tatăl lui George Burcea face mărturisiri înfiorătoare

Nelu Burcea nu s-a oprit și a continuat șirul întâmplărilor din ultima vreme:

”Nu pot să-i dau eu sfaturi Andreei. Eu o apreciez ca femeie, nu ne-am cunoscut, nu ne-am întâlnit să discutăm. Pe mine mă doare chestia asta, sincer, câte mi-a făcut el mie, sincer mă doare. Câte ar face el, câte mi-a făcut, ați văzut cum m-a făcut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.