Survivor România își anunță primii concurenți!

0

Survivor România se pregătește să își arunce concurenții în lupta pentru supraviețuire. Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni și Asiana Peng sunt doar câteva dintre vedetele care își vor ascuți simțurile și își vor pune la bătaie strategiile că să reziste în ceea ce va fi cea mai inspirațională și provocatoare experiență televizată.

Jungla din Republică Dominicană le va întinde concurenților capcane, îi va epuiza, le va testa limitele și îi va arată în fața milioanelor de telespectatori traversând o serie de emoții și întâmplări, departe de cei dragi și condamnați să supraviețuiască în condiții vitrege.

Ruby (Ana Claudia Grigore) este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, a lansat o serie de piese de succes și a susținut zeci de concerte internaționale. Primul ei disc single, „Touch Me’ (2010), s-a bucurat de succes nu numai în România, ci și în străinătate. Au urmat piese precum ‘Miracle of Love’, „Stinge lumina’, „Baiat de bani gata’ (feat Pacha Man), „De la distanta’, „Condimente’, „Tata’, „Rochia mea’, lista pieselor fiind una…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.