Sugestii de cadouri de Paște pentru oamenii cei mai dragi ție

0

Cine spune că iepurașul de Paște oferă cadouri doar copiilor? Și prichindelul din tine merită să fie răsfățat, iar cu această ocazie poți la rândul tău să oferi un simbol în dar mamei tale, surorii și partenerului. Deja miroase a pască și cozonaci pufoși și cu siguranță abia aștepți să începi vânătoarea ouălor cu cei mici. Cu toate că sărbătorile sunt mereu un prilej de bucurie, cadourile pentru mulți pot să reprezinte o corvoadă destul de provocatoare. Deși îți cunoști foarte bine părinții, nașii, copiii, iar soțul tău nu mai este de mult o enigmă pentru tine, nu vrei să repeți cadourile și dorești să-i surprinzi plăcut tot timpul. Ce ai zice de o bijuterie precum o bratara barbati pentru socrul tău sau un ac de cravată din aur pentru nașul de cununie?  De aceea, azi încercăm să-ți venim în ajutor cu sugestii pentru daruri alese cu ocazia celei mai importante sărbători a creștinătății ortodoxe.

  • Idei de cadouri pentru mamă, soacră, soră sau nașă

Dacă mama ta iubește porțelanurile și are o înclinație specială pentru decorațiuni și aranjamente de tot felul, ai putea să-i faci cadou un set de farfurii pentru desert pictate manual cu ouăle Fabergé sau un aparat pentru preparat vafe. Cu soacra poate să fie ceva mai complicat sau doar prejudecata populară este o problemă. Dacă nu este cazul de așa ceva, atunci fă-i cadou celei mai bune soacre din lume un set de oale emailate. Dacă știi deja că face cele mai gustoase bucate, cu siguranță un astfel de cadou o să fie bine primit, iar o pereche de tocătoare din lemn personalizate de diferite dimensiuni sunt și ele o idee de luat în seamă.

 

Pentru sora sau verișoara cea mai dragă ție ai putea să te gândești la o cutie spațioasă pentru bijuterii sau o hartă răzuibilă care să le amintească de toate țările frumoase pe care le-au vizitat. Dacă ai o nașă apropiată de vârsta ta cu care împarți toate secretele, apoi ar trebui să-i oferi ceva cu adevărat încântător, la fel ca ea: un difuzor pentru arome cu LED și un set de uleiuri pentru aromaterapie: lămâie, ylang-ylang, tămâie, santal sau geranium. De altfel, o tăviță pentru cadă dacă obișnuiește să se răsfețe în acest mod este, de asemenea, un cadou util.

  • Idei de cadouri pentru soț, tată, socru sau frate

Un bărbat elegant apreciază o bijuterie rafinată. Așa că ia în considerare oferirea unor bratari aur barbati pe care să le personalizezi pentru tatăl și soțul tău, chiar și pentru fratele tău. În acest mod, le vei arăta cât de mult înseamnă pentru tine, la nivel simbolic reprezentând uniunea și iubirea infinită dintre voi. Pentru nașul mereu pus pe glume ai putea să iei în considerare un încărcător wireless din bambus cu un design minimalist, numai bun de pus pe birou.

  • Idei de cadouri pentru fini, cea mai bună colegă sau partenerul/a de afaceri

Suntem, ca oameni, un cumul de experiențe și legături. Cu siguranță, ai format în cursul timpului prietenii strânse cu colega de birou sau partenera de afaceri. Ai încredere în ele și simți că sentimentul este reciproc. De aceea, oferirea unui cadou unor oameni atât de importanți nu trebuie trecut cu vederea de iepuraș. Ce ai zice de o cană personalizată din lut polimeric? Sunt o mulțime de conturi pe Instagram cu afaceri de familie care realizează astfel de drăgălășenii și de la care cu siguranță o să ai ce alege.

 

Paștele se arată optimist anul acesta, așa că sperăm să ai oamenii dragi aproape și sufletul plin de bucurie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.