Statuile din ceară ale Ducelui și Ducesei de Sussex expuse la Madame Tussauds au fost mutate de lângă familia regală

0

Britanicii nu sunt foarte mulțumiți de decizia Ducelui și Ducesei de Sussex de a renunța la titluri de „seniori” ai familiei regale, dovada fiind schimbarea făcută de Muzeul Tussauds.

Statuile din ceară ale lui Meghan și Harry erau așezate înainte lângă Prințul William, Kate, Regina și Prințul Charles, însă acum au fost mutate într-o altă zonă. Statuia lui Harry a fost realizată în 2014, cu ocazia aniversării sale, în timp ce statuia lui Meghan a fost adăugat în 2018, potrivit site-ului oficial al muzeului.

Replicile în mărime naturală sunt îmbrăcate cu haine care seamănă cu cele purtate de Ducele și Ducesa de Sussex atunci când au anunțat logodna.

Decizia muzeului de a muta acesta statui nu ar trebui să fie una surprinzătoare, având în vedere că instituția a avut „o relație apropiată cu Familia Regală Britanică încă din prima zi când și-a deschis porțile pe Baker Street în 1884, aceasta dezvoltându-se și mai mult în timp”.

Evident, pare că cea mai importantă problemă a familiei în acest moment este decizia Ducilor de Sussex de a se îndepărta de regalitate….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.