Soția lui Justin Trudeau, Sophie Gregoire Trudeau, depistată cu coronavirus

0

Soția lui Justin Trudeau a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, a anunțat biroul prim-ministrului Canadei. Aceasta se simte momentan bine și va rămâne în izolare.

Comunicatul oficial a arătat și că: „Prim-ministrul are o stare de sănătate bună, fără simptome. Ca măsură de precauție și urmând sfatul medicilor, și Justin Trudeau va rămâne în izolare pentru perioada stabilită de 14 zile.” Biroul prim-ministrului a mai dat detalii în continuare – sfatul medicului este ca acesta să își continue activitățile zilnice, dar să se auto-monitorizeze, dat fiind faptul că nu a experimentat el însuși simptome.

„Totodată, la sfatul medicilor, nu va fi testat acum, deoarece nu prezintă simptome. Pentru același motiv, medicii au spus că nu există riscuri pentru cei care au intrat recent în contact cu el.”

Soția lui Justin Trudeau, Sophie Gregoire Trudeau, a dat publicității o declarație. „Deși experimentez simptome inconfortabile ale virusului, îmi voi reveni curând. Să fiu în carantină acasă nu se compară cu lucrurile prin care trec alte familii de canadieni și cu ce au de-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.