Sora lui Amal Clooney, în mijlocul unei controverse din cauza măștilor pe care le vinde

0

Sora lui Amal Clooney și cumnata celebrului actor George Clooney comercializează pe site-ul brand-ului de modă pe care îl deține măști pentru protecție, neavizate din punct de vedere medical, la prețul de 33 de dolari fiecare, precizând că acestea vor fi gata în 8-12 săptămâni.

Aceste măști comercializate de Tala Alamuddin drept un accesoriu la modă și pentru a arăta chic sunt disponibile în mai multe culori, diverse imprimeuri precum animal print, sau din denim.

„În lumea noastră care se schimbă constant, NOI VĂ ACOPERIM: o protecție confortabilă (și șic) contează foarte mult”, se arată în descrierea produsul. „Această mască de lux pentru protecția feței este realizată pentru a se potrivi formei feței tale, pentru a te simți confortabil”.

Într-adevăr, pe site este precizat faptul că o parte din banii obținuți din vânzări va fi donată către Crucea Roșie din Singapore, unde locuiește Tala Alamuddin.

Numeroase persoane și-au exprimat revolta și nemulțumirea cu privire la produsele comercializate de Tala Alamuddin. „Este lipsit de respect să exploatezi coronavirusul doar ca…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.