Sophia Loren a refuzat o relație intimă cu John F. Kennedy. În schimb, Audrey Hepburn ar fi acceptat

0

John F. Kennedy a fost refuzat de actrița Sophia Loren, dar vedete precum Audrey Hepburn și Angie Dickinson au avut relații intime cu președintele american, potrivit unui volum biografic scris de Christopher Andersen, ce va fi relansat în format eBook, dezvăluind noi informații, arată Daily Mail.

Cartea biografică „Jack and Jackie: Portrait of an American Marriage”, scrisă de Christopher Andersen și publicată pentru prima dată în anul 1997, va fi relansată în format eBook și va conține informații necuprinse în varianta inițială.

Andersen a scris biografiile unor celebrități precum Mick Jagger, prințesa Diana și Hillary Clinton şi oferă o nouă perspectivă asupra infidelității lui Kennedy. La mai multe decenii de la asasinarea lui, noi informații despre multiplele relații pe care le-a avut cu actrițe precum Anita Ekberg, Gene Tierney și Marlene Dietrich au fost dezvăluite.

Astfel, John F. Kennedy ar fi avut o relație secretă cu actrița Audrey Hepburn. O secretară de la Casa Albă, Mary Gallagher, i-a spus lui Andersen că și-o amintește pe actriță venind la Kennedy atunci când acesta era un tânăr senator.

„Îmi amintesc cum întregul birou era încântat când ea venea. Era grațioasă precum o lebădă”, a spus Mary Gallagher.

„Audrey avea un râs molipsitor, asemănător cu ceea ce se vede pe ecrane, dar avea și această latură foarte sexy, foarte obraznică, pe care publicul nu a văzut-o niciodată. Au reușit să țină acest lucru departe de presă, făcând legătura dintre ei mai intensă”, a scris Andersen.

În același timp, Angie Dickinson l-a descris pe Kennedy drept „genul criminal, un om devastator de încântător, tipul de bărbat pe care mama ta îl vrea ca ginere”.

Actrița Angie Dickinson a definit momentele intime pe care a avut-o cu Kennedy drept „cele mai palpitante șapte minute din viața mea”.

Cu toate acestea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.