Simona Halep, dezvăluiri din viața personală

0

Simona Halep este fără doar și poate cea mai apreciată sportivă din acest moment. Cu toate că de-a lungul vremii aceasta a fost secretoasă legat de viața personală, tenismena a dat câteva detalii din viața ei din afara tenisului și a discutat despre singurul vis care încă nu i s-a îndeplinit.

Simona Halep nu a fost niciodată genul care să își expună viața personală. Cu toate acestea, sportiva a fost toată viața urmărită de o singură întrebare și anume „când va face un copil.” Surprinzător sau nu, campioana a mărturisit de mai multe ori că își dorește o familie mare la număr.

”Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, spunea Simona Halep în urmă cu ceva timp.

Tenismena admite faptul că pe plan profesional și-a îndeplinit tot ceea ce și-a propus, iar tot ceea ce și-a dorit, a primit. Cu toate acestea, mai are încă o aspirație, care nu ține tocmai de cariera pe care a dezvoltat-o până la vârsta aceasta.

Simona Halep a dezvăluit că își dorește foarte mult să se căsătorească și să devină mămică.

„Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.