Silvana Rîciu se pregătește de ziua în care va spune marele „DA” și deja a ales verighetele!

0

Silvana Rîciu și viitorul soț, Nicușor Ioniță și-au făcut verighete cu diamante pentru nunta ce va avea loc pe data de 19 septembrie. Cei doi sunt foarte nerăbdători și abia își mai pot stăpâni emoțiile de fericire!

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță și-au făcut verighete cu inimioare inscripționate

Silvana Rîciu este pe cale să se mărite în doar câteva zile. Pe data de 19 septembrie, cântăreața de muzică populară împreună cu artistul Nicușor Ioniță, își vor uni destinele pe malul lacului Cernica. Reporterii ciao.ro au publicat deja imagini exclusive cu verighetele celor doi, dar și cu buchetul miresei, două detalii foarte atent selecționate de viitorii miri.

Am ales două verighete superbe, cu diamante, un model cu două inimi. Și lui Nicușor i-a plăcut modelul, așa că n-a fost greu să ne decidem asupra lui”, a dezvăluit Silvana pentru ciao.ro.

Silvana a ales să se folosească de culoarea mov, fiind îndrăgostită la nebunie de această culoare, iar Nicușor a acceptat alegerile viitoarei lui mirese.

 “La nunta noastră am ales movul… Alb și mov de fapt…Totul va fi în diferite nuanțe de mov, una dintre culorile mele preferate. Buchetele vor fi o îmbinare de nuanțe roz și mov, sala va fi cu mov și alb, tortul alb cu același tip de flori ca și  buchetul de mireasă. Lumânările și cele 5 buchete sunt create la Constanța de către Claudia Comnea. Fetița mea va fi îmbrăcată în “mini-mireasă”, cum îi place ei să spună, și va avea un buchet asortat cu al meu. Nașa și fata ei, de asemenea, se vor încadra perfect în tematica noastră mov, ca ținute și buchete. Și dacă tot am spus despre nașă…  nașă noastră este o renumită doctoriță, Daniela Roșu, de la Institutul Național de Neurochirurgie Vasculară din București,  o prietenă de suflet de-a noastră”, a mai declarat interpreta.

Nuntă ca-n povești…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.