Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV, lansează un îndemn pe care toți trebuie să îl luăm în considerare

0

Diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, actrița Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, spune că o infectare cu coronavirus ar fi prea mult pentru ea. Actrița s-a autoizolat la domiciliu și îi sfătuiește pe toți să facă la fel.

Shannen, în vârstă de 48 de ani, a aflat în luna februarie că suferă de cancer de sân în stadiul IV, fiind diagnosticată pentru prima dată în 2015. După trei ani de remisie, cancerul s-a întors, iar acum actrița trebuie să facă față unei noi provocări: pericolul infecției cu coronavirus. Actrița este furioasă că oamenii nu respectă directivele de protecție și și-a spus părerea despre situația în care ne aflăm cu toții prin intermediul unei postări pe Instagram.

Alături de o fotografie în care acesta ține în mâini o bucată de hârtie pe care sunt scrise cuvintele: „Stau acasă pentru noi toți”, Shannen a consemnat: „Stau acasă pentru noi toți. Pentru prietenii mei care luptă din greu, alături de mine, cu cancerul, în fiecare zi.. Pentru mama mea. Pentru familia mea. Pentru soțul meu. Pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.