Shannen Doherty a dezvăluit că are cancer în stadiu terminal

0

Shannen Doherty a dezvăluit în cadrul emisiunii Good Morning America că are cancer în stadiul terminal. Actrița, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, a declarat că are cancer de sân, în stadiul IV, după ce boala intrase în remisie în urmă cu trei ani.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer pentru prima dată în 2015, iar boala a intrat în remisie în 2017. Potrivit declarației actriței, boala a recidivat în mod agresiv. „Se va afla afla mai devreme sau mai târziu. Am cancer în stadiul IV. Boala s-a întors și de aceea sunt aici. Este o pastilă greu de înghițit în numeroase moduri. Este îngrozitor. Sunt foarte speriată”, a declarat Shannen, spunând totodată că cel mai greu i-a fost să îi anunțe pe mama ei, Rosa, și soțul ei, Kurt Iswarienko.

„Mama mea este o persoană ridicol de curajoasă. La fel este şi soţul meu, dar sunt îngrijorată pentru el”, a adăugat actriţa.

Ea a explicat că și-a dorit ca oamenii să afle de la ea această informație. „Prefer ca oamenii să afle de la mine. Nu vreau să se afle prin alte împrejurări. Vreau să fie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.