Selena Gomez și-a făcut un nou tatuaj cu ocazia lansării albumului „Rare”

0

Selena Gomez a reușit să își surprindă din nou fanii. Mai exact, ea și-a tatuat numele noului ei album („Rare”) pe gât, chiar sub ureche și aproape de linia maxilarului. Ea a împărtășit acest moment cu urmăritorii de pe Instagram prin intermediul unui clip și a unei fotografii, a căror descriere a fost „Am făcut-o din nou.” Fanii cântăreței au fost extrem de impresionați și au felicitat-o.

În plus, Keith Scott, artistul care i-a făcut tatuajul, a declarat pentru E! News faptul că Selena Gomez a fost extrem de fericită, mai ales că și-a făcut programarea cu doar o zi înainte. „Ea a fost minunată. În timp ce îi făceam tatuajul de pe picior acum câteva luni, îi ascultam albumul. E destul de stresant să îți critici propria muncă înainte ca restul lumii să o vadă, iar de această dată pot spune că ea a fost foarte fericită. A spus că este cel mai bun album al ei.”

El a mai vorbit și despre locul în care Selena a ales să își facă tatuajul. „Cred că ea întotdeaua a vrut să și-l facă pe gât, așa că am încercat și alte locuri, dar în cele din urmă am ales să fie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.