Saveta Bogdan trăiește întâmplări paranormale, după moartea fratelui său

0

Renumita interpretă de muzică populară, Saveta Bogdan, a dezvăluit întâmplările paranormale prin care a trecut, după moartea fratelui său.

Iubita artistă se află acum în doliu, după ce fratele ei s-a stins din viață pe patul de spital, chiar la începutul pandemiei de coronavirus. Se pare că bărbatul ar fi decedat în urma unei hepatite de care nu a știut că suferă. Interpreta de muzică populară declară că ar fi presimțit că fratele ei se va stinge, după ce a auzit în cameră sunete ciudate, iar în fața ochilor ei ar fi apărut un trandafir din abur.

”Când m-am dus la el, la spital, l-am văzut ultima dată. Am simțit ceva noaptea, că l-am visat. Și am zis că trebuie să mă duc la el la spital. Și i-am zis, frate-miu, ce e cu tine? Era speriat. Nu mai era omul ala pe care-l știam eu, vesel. Și imi zice, ce să fac sora-mea, vreau să te rog să fii veselă.

Am plâns, am plâns. Eu mi-am cerut iertare de la el. M-a rugat să-i aduc un preot să-l împărtășesc.

Dar să vedeți ce semn am avut cu el. Doamne, Doamne ce grele sunt despărțirile, nu se poate ce grele sunt despărțirile”, a afirmat Saveta, conform Cancan.

”Când a murit, în sâmbăta aia, Mihaela era la spital. Eu am spus, nu știu dacă rezist să-l văd, să nu fac un șoc, toată noaptea nu am dormit,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.