Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu și-au unit destinele în mod oficial!

0

Roxana Ionescu și iubitul său, Tinu Vidaicu, și-au unit destinele cât mai discret posibil, într-o ceremonie ce a avut loc la Timișoara. Proaspăta mireasă primise încă de anul trecut inelul de logodnă și a început din nou să zâmbească, după ce a trecut în urmă cu câteva luni printr-un moment groaznic, pierderea copilului.

Mama Natură a învățat din nou să zâmbească și este mai gata ca niciodată să își întemeieze o familie. Vedeta alături de Tinu Vidaicu, un om de afaceri timișorean și-au spus oficial „DA” în fața ofițerului stării civile și au devenit, în mod oficial, soț și soție.

Roxana Ionescu și-a pierdut copilul cu câteva luni înainte să se nască

„S-au întâmplat foarte multe lucruri în ultimii 12 ani. Am schimbat oraşul, jobul. Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă. A mai fost un moment fericit, după care a urmat cel mai trist. Ce s-a întâmplat cu bebe. (…) Suntem împreună şi cred că vom face tot posibilul ca să avem doar momente fericite în viaţă. În general e greu, dar îmi place să nu stau cu gândul doar acolo. Fac orice să mă detaşez cât se poate. Dacă stau şi mă îngrop în acea problemă tot mie îmi fac rău şi celor din jurul meu. Mă ajut prin muncă, ies foarte mult. Timpul te face să te gândeşti…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.