Rihanna și Hassan Jameel s-au despărțit după 3 ani de relație

0

După o relație de trei ani, se pare că Rihanna și Hassan Jameel, un cunoscut om de afaceri în Arabia Saudită, s-au despărțit, această informație fiind confirmată de către o sursă pentru E! News. 

Relația lor a început în anul 2017, cei doi fiind surprinși de către paparazzi în timpul unei vacanțe în Spania. De-a lungul timpului, Rihanna a fost destul de discretă în ceea ce privește relația ei.

În iunie 2019 artista a vorbit deschis în cadrul unui interviu acordat actriței Sarah Paulson despre cum reușește să păstreze un echilibru între viața personală și carieră: „În ultimii ani am început să realizez că este nevoie să îți faci timp pentru tine pentru că sănătatea ta mintală depinde de acest lucru. Dacă nu ești fericită, nu vei fi fericită chiar dacă vei face lucrurile pe care adori să le faci. Nu mi-am dorit niciodată ca munca mea să mi se pară o îndatorire. Cariera este scopul meu și ar trebui să fie lucrul care mă face fericită.”

Rihanna și Hassan Jameel păreau extrem de îndrăgostiți, mai cu seamă că ea a făcut câteva declarații și despre relația ei:…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.