Remedii naturale care te ajută să renunți la fumat

0

Fumatul îți controlează viața și te-ai săturat să cauți soluții fără rezultat? Sunt însă câteva remedii naturale ce îți vor reduce nivelul de nicotină din corp și îți vor mai calma nevoia de a-ți aprinde o țigară. Pentru început, trebuie să începi cu ideea că vei reuși să scapi de fumat, iar mai apoi ajută-ți organismul prin consumul unor alimente anume, precum mierea sau citricile.

Așadar, în loc să tragi un fum de țigară, vei bea o gură dintr-un amestec ce conține ghimbir, iar stările de nervi pot fi ameliorate cu ajutorul unui ceai de sunătoare, plantă cunoscută pentru efectul său calmant.

Află și tu acum care sunt remediile naturale împotriva fumatului și ce anume trebuie să faci pentru a renunța definitiv la țigări:

1. Sucurile de citrice sau mierea reduc nivelul de nicotină din corp

Sucul natural din grepfruit sau portocale are puterea de a reduce nivelul de nicotină ce se află în organism. Experții recomandă consumul a cel puțin două pahare de suc pe zi, conform csid.ro.

Mierea este un aliment ce de asemenea, ajută la scăderea nivelului de nicotină din sânge. În plus, mierea atenuează simptomele de sevraj, scade starea de nervozitate, dorința de a mânca sau „ciuguli”- stări adesea întâlnite în rândul persoanelor care își doresc să renunțe la fumat.

2. Ghimbirul, sunătoarea și ovăzul, alimente ce te ajută în lupta contra țigărilor

Așadar, ghimbirul poate să reducă atât stările de vomă ce se regăsesc cu preponderență dimineața, în primele zile în care ai decis să lași țigările. Este indicat ca la micul dejun, să adăugăm câteva picături de extract natural de ghimbir într-un pahar cu suc de fructe. În plus, ghimbirul poate fi adăugat în băutură de fiecare dată când dorința de a fuma apare, conform sursei citate.

Sunătoarea se ocupă cu calmarea stărilor de iritabilitate și anxietate, stări pe care majoritatea persoanelor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.