Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles, întâlnire de urgență pentru a discuta despre Prințul Andrew

0

Se pare că familia regală britanică nu va scăpa prea curând de atenția presei. După controversa creată de decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a renunța la statutul de membru senior ai familiei regale, este momentul să ne îndreptăm din nou atenția către Prințul Andrew.

Fiul Reginei Elisabeta a II-a se pare că nu a vrut să colaboreze cu autoritățile în investigația legată de Jeffrey Epstein, acuzat de sex cu minore, deși a promis prin intermediul biroului de presă de la Palatul Buckingham că o va face.

Acest lucru a dus la convocarea de urgență a unei întâlniri între Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles, aceasta fiind o nouă criză de imagine pentru familia regală britanică. O sursă regală apropiată a declarat pentru The Sun că „amândoi au sperat ca imaginea Ducelui de York să fie reabilitată în spațiul public, însă în acest moment pare puțin probabil ca asta să se întâmple.”

În timp ce presa, procurorii și agenții FBI au declarat că i-au contact pe avocații Prințului Andrew și „acesta nu a cooperat deloc”, Ducele de York a dat de înțeles că acest…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.