Recuperarea actriței Catherine Deneuve va fi grea și de durată

0

Reputata actriţă franceză Catherine Deneuve, care a suferit pe 6 noiembrie un accident vascular ischemic şi a fost internată de urgenţă, va avea o recuperare lentă şi dificilă, relatează online ziarul spaniol ABC.

Sechelele accidentului cerebral, limitat şi reversibil, pe care l-a suferit Deneuve în timpul filmărilor la noul său lungmetraj în regia lui Emmanuelle Bercot au fost stăvilite, însă recuperarea va fi dificilă din cauza unui regim de viaţă nesănătos dus de actriţă, de consumul excesiv de alcool şi de tutun şi de creşterea în greutate.

Potrivit rudelor sale, Deneuve mănâncă, bea şi se odihneşte acum în mod corespunzător. Dar recuperarea sa definitivă va fi mai lungă decât s-a prevăzut.

De asemenea, nu se prevede că ea va putea relua filmările în perioada imediat următoare. După ce va fi externată, la o dată încă nestabilită, va avea nevoie de mai multe săptămâni înainte de a-şi putea relua viaţa normală. Ea va trebui, în primul rând, să ţină o cură de slăbire, să renunţe la tutun, la consumul de alcool şi „la plăcerile mesei”.

„Creierul său funcţionează bine, recuperarea îşi continuă cursul, dar mai lent decât era prevăzut. Nu are niciun deficit locomotor, dar va trebui să respecte un regim de odihnă mai mult sau mai puţin forţat”, a comentat o sursă medicală.

În vârstă de 76 de ani, Catherine Deneuve va trebui astfel să înceapă „o nouă viaţă” renunţând la excesele pentru care ”plăteşte” acum. Când prietenii, rudele şi vecinii actriţei vorbesc despre viaţa ei de excese se referă la obiceiuri nesănătoase care vin de demult. O mai veche prietenă a actriţei a rezumat totul în câteva cuvinte: „Catherine a iubit, a mâncat şi a băut mult, foarte mult, de peste 50 de ani (…) Dar la vârsta ei excesele până la urmă se plătesc”.

Excesele şi-au lăsat amprenta asupra…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.