Recomandări pentru primul joc de Airsoft

0

Airsoft a devenit in ultimii ani un sport foarte indrăgit în România. Inventat în Japonia acum 50 de ani, airsoft-ul a câștigat multă popularitate în rândul jucătorilor europeni, iar de câțiva ani de zile foarte mulți români practică acest sport.

Sunt dezvoltate foarte multe locații speciale pentru acest sport ce se practică, în special, în aer liber. Jocul se practică, de regulă, între două echipe care simulează un conflict militar. În timpul jocurilor de airsoft se utilizează replici de arme reale.

Este foarte important să te documentezi atent înainte de a merge pe terenul de airsoft. În primul rând citește regulile de bază ale jocului. În timpul acestuia este important să nu îți lovești adversarii de aproape fiindca chiar dacă armele nu provoacă răni, acest lucru se aplică doar dacă se menține distanța potrivită.

La fel de important este să știi și ce fel de replici de arme vei folosi în jocul de airsoft. Sunt mai multe categorii de arme care se pot utiliza în funcție de mai multe criterii. De exemplu, tipul de armă ales în funcție de modul de tragere contează foarte mult. Dacă ești un jucător începător, e mai bine să folosești o armă cu tragere automată electrică. Odată ce capeți mai multă experiență pe câmpul de joc, îți poți îndrepta atenția și spre alt tip de arme.

Replicile de arme se folosesc doar pe câmpul de joc. Este ilegală utilizarea acestora în alte medii necontrolate, așa că trebuie să fii foarte atent. E bine să folosești o armă ușoară la început până te acomodezi cu stilul de joc, terenul și echipa. Cel mai bine ar fi să mergi la un meci ca și spectator. Așa vei întelege mai bine în ce constă acest joc și ce trebuie să faci pentru a te ridica la așteptările celorlalți.

Echipamentul este probabil cel mai important aspect pentru siguranța ta. Ține cont de faptul că pe terenul de joc nu ai voie fără ochelari speciali de protecție. E bine să te echipezi corespunzător și în funcție de stilul tău de joc. Dacă vrei să fii rapid pe teren, atunci evită accesoriile extra, dar niciodată nu intra pe câmpul de joc fără încălțăminte adecvată. O pereche de bocanci militari te va salva de la eventuale accidentări ce se pot produce pe terenul de joc.

Pentru echipamente speciale de airsoft poți apela la cei de la NRG.ro care oferă soluții complete. De aici poți alege echipamente complete dar și replicile de arme cu care te vei juca. Ține cont de faptul că acesta nu este un sport ușor de practicat dar vine cu foarte multe beneficii și avantaje. Oricine își dorește să revină după prima partidă de airsoft. Strânge-ți și tu prietenii și încercați acest joc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.