Raed Arafat ne sfătuiește să purtăm masca de protecție cât mai des cu putință: „Acest comportament poate reduce răspândirea virusului care cauzează COVID 19 în comunitate”

0

Dacă la începutul pandemiei de coronavirus se credea că masca de protecție nu este obligatorie și că nu este cea mai eficientă, auzim că noile studii și dovezi arată chiar opusul. Raed Arafat ne sfătuiește acum să purtăm neapărat masca de protecție, afirmând că în acest mod se poate reduce nivelul de răspândire al virusului în comunitate.

La începutul pandemiei de coronavirus, autoritățile nu au sfătuit populația să poarte masca de protecție, acest lucru aplicându-se doar pentru cei care aveau simptome specifice. Odată ce studiile despre comportamentul acestui virus necunoscut merg înainte, se fac din ce în ce mai multe constatări, unele complet opuse față de cele anterioare.

Raed Arafat sfătuiește acum tuturor să poarte măști de protecție, susținând că acest lucru poate să reducă numărul de îmbolnăviri la nivel comunitar. Întrebat la Digi 24 de ce până în acest moment autoritățile nu au sfătuit populația să poarte măști, șeful DSU a menționat că acest virus este nou, iar studiile și rezultatele acestora se modifică de la zi la zi.

Iată mesajul integral postat de Raed Arafat pe Facebook:

Când am vorbit la începutul pandemiei despre purtarea măștii de persoanele din stradă, ideea generală pe plan mondial a fost că acest lucru nu are rost și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.