Prințul Harry vorbește pentru prima dată despre retragerea din familia regală într-un discurs emoționant

0

În cadrul unei cine private pentru organizația Sentebale, Prințul Harry a vorbit pentru prima dată despre retragerea din familia regală, explicând că a luat cu greu această decizie.

„Trebuie să spun că pot doar să îmi imaginez ceea ce poate ați auzit sau ați citit în ultimele săptămâni. Așa că vreau să auziți adevărul de la mine, atât cât îl pot împărtăşi, nu ca prinţ, sau duce, ci pur şi simplu ca Harry, aceeaşi persoană pe care mulţi dintre voi aţi urmărit-o crescând în ultimii 35 de ani, dar cu o perspectivă mai clară. Regatul Unit este casa mea şi locul pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba niciodată. Am crescut simțindu-mă sprijinit de atât de mulți dintre voi și am văzut cum ați primit-o cu brațele deschise pe Meghan atunci când ați văzut că mi-am găsit dragostea și fericirea la care am sperat o viață întreagă. ‘S-a căsătorit în sfârșit și cel de-al doilea fiu al Dianei’ Hoorey!”, a glumit Prințul Harry.

„Știu, de asemenea, că ați ajuns să mă cunoașteți bine de-a lungul anilor și aveți încredere că femeia pe care am ales-o să îmi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.