Prințul Harry are un nou anunț important

0

Prințul Harry a demonstrat că este în continuare dedicat cauzelor pe care le-a susținut până acum, acesta postând un anunț despre Jocurile Invictus, deși se află într-o situație dificilă în urma deciziei luate alături de Meghan Markle.

În urmă cu o săptămână Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că vor renunța la statutul de membri „seniori” ai familiei regale. În ciuda tuturor zvonurile despre ce va însemna această schimbare, Prințul Harry a demonstrat că va fi întotdeauna dedicat cauzelor importante, el alegând să susțină în continuare Jocurile Invictus, pe care le-a lansat în 2014.

Astfel, pe contul de Instagram al Ducelui și Ducesei de Sussex a fost un publicat un video în care Harry anunță că Jocurile Invictus 2022 vor avea loc în Düsseldorf, Germania.

„Düsseldorf venim! Noua casă pentru 2022 și cea de-a șasea ediție a Jocurilor Invictus. Jocurile s-au ținut până acum în Londra, Orlando, Toronto, Sydney, urmează în Haga anul acesta în mai – Düsseldorf va primi peste 500 de participanți care își vor demonstra talentul, determinarea și camaraderia în fața…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.