Prințesa Diana, scrisoare emoționantă despre Prințul William și Prințul Harry

0

În urma deciziei radicale luată de Prințul Harry și Meghan Markle, fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, a decis să publie un fragment dintr-o scrisoare trimisă de aceasta.

Astfel, Paul Burrell face publice cuvintele pline de iubire ale Dianei la adresa celor doi copii ai săi, Prințul William și Prințul Harry. „Îmi iubesc enorm fii și sper ca ideile pe care le-am plantat în ei vor crește și le vor aduce puterea, înțelepciunea și stabilitatea de care este nevoie.”

Fostul majordom a publicat doar acest fragment alături de o imagine alb negru cu Prințesa Diana și cei doi băieți. Momentul în care a ales Paul Burrell să publice aceste rânduri nu este întâmplător, el explicând în aceeași postare că noua viață pe care urmează să o înceapă Harry și Meghan i-au amintit de cuvintele Prințesei Diana.

„În timp ce Harry, Meghan și Archie încep o nouă viață, îmi amintesc cuvintele puternice pe care Prințesa Diana mi le-a scris în urmă cu mulți ani. Sunt cuvintele unei mame cu o iubire necondiționată și sunt la fel de potrivite astăzi ca atunci când le-a scris în urmă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.