Prima reacție a Selenei Gomez după ce Justin Bieber a recunoscut că a fost „iresponsabil” în relația lor

0

Selena Gomez se simte în sfârșit eliberată după ce Justin Bieber a recunoscut în cadrul unui interviu pentru Apple Music că a fost „iresponsabil” în relația interioară, mai exact cea cu Selena.

„Selena se simte răzbunată după declarațiile lui Justin, dar asta nu înseamnă că uită tot ceea ce s-a întâmplat cât timp erau împreună”, a declarat o sursă pentru Hollywood Life.

Artista apreciază faptul că Justin a vorbit deschis despre greșelile din relația trecută. „Selena nu își dorește ca relația cu Justin să o definească, dar se simte mult mai bine după ce el a vorbit deschis despre ceea ce a făcut. Ea speră ca el să fi fost sincer deoarece cuvintele lui oricum nu o vor ajuta să treacă peste”, a mai adăugat sursa.

Cu toate că Justin Bieber este fericit acum alături de soția lui, Hailey, nu același lucru îl putem spune despre Selena Gomez, care acum câteva săptămâni dezvăluia faptul că a fost victima abuzului emoțional în relația trecută. „Am fost o victimă a abuzului emoțional. A trebuit să găsesc o cale să înțeleg asta abia când am devenit adult. Și a trebuit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.