Prima imagine cu Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, după ce au fost depistați cu coronavirus

0

Tom Hanks, în vârstă de 63 de ani, a împărtășit cu fanii care îl urmăresc pe Instagram prima imagine cu el și soția lui, Rita Wilson, în vârstă de 63 de ani, după ce au fost depistați cu coronavirus.

Deși cei doi par vizibil obosiți, au reușit să zâmbească, încercând să își liniștească fanii panicați după anunțul de ieri. În textul care acompaniază fotografia, Tom Hanks a scris: „Hello, tuturor. Eu și @ritawilson vrem să mulțumim tuturor de aici din Australia pentru că au atâta grijă de noi. Avem Covid-19 și suntem în carantină deci nu răspândim virusul nimănui. Există unii oameni pentru care acest virus poate duce către o boală serioasă. Luăm fiecare zi în parte”.

El a continuat: „Există lucruri pe care toți le putem face pentru a trece peste asta, respectând sfaturile experților și având grijă de noi și de cei din jur, nu? Nu uitați, în ciuda evenimentelor recente, nu există lacrimi în baseball. Hanx.” Expresia „nu există lacrimi în baseball” face referire la celebrul film din 1992 în care Tom Hanks a jucat – A League of Their Own.

Pe 11 martie Tom…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.