Premiera filmului ”Wonder Woman 1984”, amânată până în august din cauza pandemiei de coronavirus

0

Premiera peliculei ”Wonder Woman 1984” a fost amânată pentru luna august din cauza pandemiei de coronavirus, informează Press Association.

Acest film cu supereroi – având-o în rolul principal pe actriţa israeliană Gal Gadot – era programat să intre în cinematografe în iunie, dar lansarea sa va fi amânată pentru data de 14 august, a anunţat studioul Warner Bros.

„În aceste vremuri întunecate şi înfricoşătoare, aştept cu nerăbdare viitorul luminos care va urma. Când ne vom putea bucura din nou împreună de puterea cinematografiei”, a spus Gal Gadot, la aflarea veştii referitoare la amânarea premierei.

„Sunt încântată de reprogramarea WW84 pentru 14 august 2020. Sper că toată lumea e în siguranţă. Vă transmit tuturor dragostea mea”, a adăugat ea.

„Sperăm că omenirea va fi într-un moment mai sigur şi mai sănătos până atunci”, a spus preşedintele Warner Bros Pictures Group, Toby Emmerich.

Warner Bros a amânat totodată lansarea programată pentru iunie a filmului ”In The Heights”, o adaptare după un musical compus de Lin-Manuel Miranda, şi cea a lungmetrajului ”Scoob”, o animaţie cu personaje inspirate din serialul ”Scooby-Doo”, a cărei premieră urma să aibă loc în luna mai.

Lansarea ”Malignant”, un thriller realizat de regizorul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.