Paris Jackson, apariție spectaculoasă în ultima prezentare de modă a lui Jean Paul Gaultier

0

Pentru ultimul show de modă din carieră, Jean Paul Gaultier a pregătit un spectacol special, în care s-au regăsit cele mai importante caracteristici ale colecțiilor faimosului designer, lenjeria, tulle-ul și ținutele inspirate din uniforma marinarilor fiind nelipsite.

Astfel, cei prezenți la prezentarea de modă haute couture au văzut creații spectaculoase și motive specifice purtate în show de cele mai cunoscute modele și fashion icon-uri. Astfel, pe podium au defilat Gigi și Bella Hadid, Joan Smalls, Irina Shayk, dar și Dita Von Teese și Paris Jackson, care a pășit pentru prima dată pe catwalk în calitate de model. Aceasta a purtat o ținută cu imprimeu de șarpe și numeroase accesorii colorate și a atras atenția tuturor.

Prezentarea a fost una specială, având în vedere că Jean Paul Gaultier a anunțat că se retrage după 50 de ani de carieră. Cei invitați s-au bucurat de petrecere, la finalul prezentării designerul dansând alături de modele.

Jean Paul Gaultier a anunțat recent că se va retrage din modă, însă brandul său nu va dispărea. Se pare că va exista o schimbare de concept,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.