Ozzy Osbourne a dezvăluit că se confruntă cu Parkinson și a făcut primele declarații despre cum l-a afectat acest lucru

0

În vârstă de 71 de ani, Ozzy Osbourne a făcut o mărturisire emoționantă și șocantă pentru fanii acestuia în cadrul emsiunii Good Morning America. Invitat alături de soția lui, Sharon, dar și cei doi copii, Jack și Kelly, el a dezvăluit că suferă de Parkinson.

„A fost un an plin de provocări pentru noi toți. Ultimul show l-am avut de Anul Nou și a avut loc la The Forum. După care am căzut destul de rău. M-am dus la baie și am căzut. A trebuit să fac o operație la gât, care mi-a afectat nervii”, a declarat Ozzy Osbourne.

Artistul a mai spus și care au fost simptomele pe care le-a avut „Durerea este constantă. În primele 6 luni am fost în agonie. Aveam mereu picioarele reci. Sunt mult mai bine acum față de cum eram anul trecut în luna februarie. Atunci am fost într-o stare de șoc. Este destul de greu să încerci să ascunzi ceva. Nu mă pricep să păstrez secrete. Nu mai pot să ascund asta deoarece nu mai am scuze. Urăsc să îi dezamăgesc pe cei din jur. Urăsc să nu îmi fac munca. Atunci când îmi văd soția și cei doi copii că muncesc, încercând să mă ajute, acest lucru mă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.