Olivia Steer, atacată dur de Andreea Raicu, din cauza stilului ei de viață

0

Soția lui Andi Moisescu, Olivia Steer, a fost criticată de foarte multe ori pe rețelele de socializare, dar și la televizor, din cauza stilului de viață mai puțin obișnuit pe care l-a ales.

A fost judecată de foarte multe ori pentru că ar avea practici neobișnuite și „neortodoxe”, însă Olivia Steer nu a vrut să ia în seamă gurile rele ale oamenilor și a continuat să facă ce își dorește ea cel mai mult. În urmă cu puțin timp, Andi Moisescu a fost rugată să dea un sfat în ceea ce privește alimentația ei, având în vedere situația în care ne aflăm. Cu toate acestea, răspunsul pe care vedeta l-a oferit, a fost cu singuranță, de neuitat, conform Cancan.

„Olivia Steer în situații de genul ăsta cât de mult ne ajută alimentația? Ce ar trebui să consumăm foarte des? Mulțumesc!”, i-a scris un internaut, soției lui Andi Moisescu.

„Nu sunt medic, nu dau sfaturi! Îmi pare rău!”, a replicat Olivia Steer.

Andreea Raicu împrăștie venin către Olivia Steer! Ce spune despre stilul de viață al soției lui Andi Moisescu

„Ea în general îi invită pe oameni să nu mai apeleze la medicina alopată și să se rezume doar la lucruri naturiste, de pildă, chiar dacă avem 40 de ani să nu mai facem mamografie, să nu mai luăm antibiotice, nu mai știu, e o listă destul de lungă de lucruri pe care le-am auzit de-a lungul timpului. Cred foarte tare în puterea subconștientului, dar în aceleași timp nu pot să anulez puterea și medicina și cred că în primul rând aș întreba-o dacă știe ce putere și ce impact au cuvintele ei și toate aceste provocări și invitații pe care le face comunității ei asupra lor.

Și de ce face asta? Și care este baza care stă în spatele lucrurilor pe care le spune? Pentru că în acea dezbatere (cu dr. Mihai Craiu – n.r.), ea nu avea niște teorii valide, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri, care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.