Obtine marire de salariu in timp ce lucrezi de acasa

0

Poate parea greu sa promovezi atunci cand lucrezi de acasa. La urma urmei, fara timp fata in fata cu echipa si seful dvs., cum va puteti arata valoarea?

Poate parea greu sa promovezi atunci cand lucrezi de acasa. La urma urmei, fara timp fata in fata cu echipa si seful dvs., cum va puteti arata valoarea? Atunci cand lucreaza de la distanta, angajatii se simt adesea incapabili sa-si arate in mod adecvat si corect dedicarea si realizarile profesionale. Isi fac griji ca seful lor nu stie ca incep devreme, iau notite copioase, coordoneaza proiecte si merg mai departe.

Pregateste argumente care sa sustina promovarea, implicit castigarea unui salariu mai mare. Efectuati cateva simulari de calcul salariu net pentru a sti exact plaja in care sa te incadrezi.

Nu este imposibil sa va demonstrati valoarea si sa obtineti o promotie in timp ce lucrati de acasa. Perfectionand principalele abilitati, ii poti arata sefului ca esti pregatit pentru un nou rol, chiar si de la distanta.

Capacitatea de a crea relatii puternice

Chiar daca lucrati de acasa, nu o faceti singur. Este vital sa va imbunatatiti abilitatile de construire a relatiilor pentru a dovedi ca sunteti gata pentru o promovare. Recomandam sa-i arati sefului ca „ai relatiile necesare pentru a indeplini si a depasi obiectivele” in timp ce lucrezi de acasa.

Puteti intari relatiile cu colegii, membrii echipei si clientii prin angajarea, ajutarea si incurajarea acestora pe canale digitale, cum ar fi Slack, Zoom si e-mail.

O doza sanatoasa de autodisciplina

Cei mai buni angajati la distanta pot lucra independent si nu necesita ajutor din partea echipei. Cu alte cuvinte, daca esti autodisciplinat si proactiv, poti dovedi ca esti pregatit pentru o promovare atunci cand lucrezi de acasa. Poate un salariu brut mai mare te va motiva. Este important sa arati sefului tau un rezumat al actiunilor pe care ti le-ai verificat in fiecare zi. Cu cat poti arata mai multe lucruri pe care nimeni nu ti le-a cerut sa faci, cu atat vei avea mai multe sanse de a fi promovat.

O intelegere profunda a afacerii

A fi indepartat inseamna ca nu auzi conversatiile tuturor colegilor de munca si este posibil sa nu ai acces la aceleasi informatii pe care le fac oamenii din birouri. Dar nu trebuie sa fii in birou pentru a-ti cunoaste afacerea in interior si in afara. Faceti-va timp pentru a citi stiri din industrie si companii si accesati retelele dvs. online pentru a fi la curent cu orice schimbari. Trebuie sa demonstrati ca aveti o intelegere mai profunda a organizatiei, in ce directie se indreapta si cum veti contribui la acest efort”, pentru a obtine promovarea dorita.

Abilitati de rezolvare a problemelor

Daca vedeti ceva in neregula, nu raportati pur si simplu problema. In schimb, ganditi-va la cateva modalitati de a ajuta la rezolvarea a tot ce se intampla. Daca poti sa colaborezi si sa fii un jucator de echipa si sa ajute la rezolvarea problemelor, acest lucru va fi observat. Si daca sunteti ingrijorat, nimeni nu va sti ca v-ati ajutat sa preluati controlul asupra unei situatii, va puteti evidentia actiunile pozitive intr-un mod adecvat. Liderii ofera solutii si functioneaza pozitiv si productiv – indiferent unde se afla. „Lucratorii la distanta care demonstreaza abilitati de conducere sunt de nepretuit.

Abilitati puternice de comunicare

Este posibil sa nu vorbiti personal cu colegii de serviciu, dar comunicati in continuare mult prin telefon, e-mail si alte canale online, cum ar fi Slack si Zoom.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.