Oana Zăvoranu, foc și pară pe nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă: „Nunta jalnică cu iz de cămin cultural a unei individe în călduri”

0

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmă cu puțin timp, iar imediat după ce a văzut imaginile de la nunta celor doi, Oana Zăvoranu a luat foc și a publicat un mesaj foarte dur.

Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă nu a fost deloc agreată de Oana Zăvoranu, care a pus-o la zid pe vedetă.

Oana Zăvoranu a fost extrem de dură după ce a văzut la televizor imagini de la nunta celor doi:

”M-am uitat şi eu la tv, (după mai bine de două luni, cine m-o fi pus nu ştiu) şi m-am oripilat văzând ce ‘subiecte de ‘maximă şi nepreţuită importantă au abordat azi toţi… Nunta jalnică cu iz de cămin cultural a unei individe în călduri, care a atras atenţia… mare atenţie da!!!…că şi-a tras-o în direct pe tv cu un amărât care n-are nici o vină că s-a născut, el a ‘dat ce-a avut mai bun din el ??? ….şi acum e ‘vedetă şi ginerică pe deasupra…na !!! ? Şi ce am văzut prin jur, au fost numai urâte cu alură de travestiţi de Cambogia ? Doamne fereşte, câtă slutenie şi prostituţie pentru o amărâtă de audienţă, că de prostie nu mai zic nimic, uite tac ! Am ajuns la concluzia certă, că trăim nişte vremuri,în care în mod voit ne sunt inoculate numai panarame, bişniţari, travestite, cămătari, retarzi,cretine, pleavă de cea mai joasă speţă, ca să îndobitocească creiere pe bandă ? Nuuuuu ai cum… nu ai cum să îmi dai de dimineaţă până seara numai şobolani, pardon,concurenţi ţinuţi captivi în nişte case, (pe fix toate posturile tv), care nu fac nimic altceva decât să bată câmpii a pagubă, şi să devină, cică, din nişte particulari fără haz, aceste ‘vedete care mâine -poimâine se întâlnesc pe culoarele tv cu mine şi mă întreabă dacă nu îi ştiu!?? Păi cum să nu vă ştiu sărăciilor?”, a comentat ea.

Oana nu s-a oprit doar aici, și și-a continuat critica:

Păi nu ştiu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.