Oana Radu și-a concediat în direct stilista, la emisiunea Bravo, ai stil: „Banii pe care trebuia să ți-i dau, nu ți-i mai dau”

0

Uimire și amuzament în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Oana Radu și-a „dat afară” stilista chiar în timpul emisiunii, transmițându-i un mesaj în timpul defilării ei în concurs.

Jurații de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, i-au acordat trei steluțe cântăreței Oana Radu pentru ținuta pe care a ales-o să o poarte în emisiunea urmărită de mii de români, iar vedeta a decis să transmită un mesaj chiar pentru stilista ei!

Zâmbăreață și veselă, însă într-o notă de amuzament, Oana Radu și-a „concediat” stilista într-un hal fără de hal!

”Draga mea, de astăzi să știi că nu mai lucrezi cu mine. Banii pe care trebuia să ți-i dau, nu ți-i mai dau. Am decis să mă îmbrac sinură. Iubitul meu mă sfătuiește mai bine decât tine. Așa că…glumesc! Îți vorbesc frumos. La revedere! Acum că nu mai am stilist, am bani de voturi să-mi sabotez colegele”, a afirmat Oana Radu, spre amuzamentul celorlalte fete.

Oana Radu se bucură în acest moment de o poveste superbă de dragoste cu antrenorul ei de fitness. Însă, având în vedere că oamenii nu se opresc niciodată din criticat, au început să o judece, pentru că și-a făcut un iubit nou la doar câteva luni de la moartea fostului partener.

„Eram extrem de nefericită, plină de datorii,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.