Oana Matache, sora Deliei, vacanță cu peripeții în Dubai: „Soţule, te-ai îmbăcat ca un sărman”

0

Oana Matache, sora Deliei, alături de soțul acesteia și-au făcut bagajele și au plecat într-o vacanță, sperau ei, distractivă. Cuplul de îndrăgostiți au plecat în Dubai, gata să se relaxeze, să uite de probleme și să se bucure de vremea nemaipomenită, însă, buna dispoziție le-a fost perturbată de un episod de care, în cele din urmă, Oana Cosânzeana a râs cu lacrimi amare.

Îmbrăcați în haine de vară, soțul Oanei nu s-a gândit la politicile stricte ale zonei respective, întrucât cei doi au fost refuzați de trei restaurante din Dubai, pentru că el purta pantaloni scurți.

„Am fost împreună cu soţul meu la restautantele de aici şi nu ne-au primit nicăieri, pentru că soţul meu iubit este în pantaloni scurţi! Iar mesajul meu pentru cele 3 restaurante care ne-au dat afară este… Nu pot să vă zic acum!’, mărturisește Oana într-o filmare pe care a făcut-o imediat pe contul său de Instagram.

Oana a continuat să povestească glumind și amuzându-se teribil pe seama a ceea ce li se întâmpla fix în acele clipe.

„Soţule, ia vino-ncoa’, că te-ai îmbăcat ca un sărman! Voiam să pun o melodie, dar nu mă lasă soţul meu. A zis că ar fi foarte urât şi ieftin din partea mea să postez aşa ceva!’, a mai spus sora Deliei.

„Aici Oana Consânzeana, pe lux…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.