Oana Cârmaciu, protagonista serialului „Sacrificiul” – nerăbdătoare să-și țină bebelușul în brațe

0

Îndrăgita actriță din serialul „Sacrificiul – Alegerea”, Oana Cârmaciu, este însărcinată în șapte luni și este pe cale să aducă pe lume un băiețel, motiv pentru care este extrem de fericită.

Oana Cârmaciu nu a avut în plan sarcina, cu toate acestea, vedeta a fost extrem de fericită la aflarea veștii, mai ales că la început a fost tare speriată, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu.

”Iubitul meu a plâns de fericire când a aflat, apoi s-a apucat să planifice ce avem de făcut. Am fost speriaţi la început, e normal… sau, mai bine zis, puţin dezorientaţi, cred că e o exprimare mai potrivită pentru cum ne simţeam. Toată lumea vorbea despre noile responsabilităţi, dar noi nu ştiam exact care sunt ele şi ce avem de făcut. Aşa că o luăm metodic, pas cu pas. Lucrurile merg minunat când le oferi timp şi spaţiu să se deruleze în ritmul lor.”, a mărturisit Oana potrivit Libertatea.

În plus, actrița susține că va fi mamă de băiat și nu se gândește să se mărite doar pentru că a rămas însărcinată.

”O să avem un băieţel. Deja am început să facem pregătiri, avem mulţi oameni în jurul nostru care s-au apucat de pregătiri înaintea noastră. Nu am născut şi deja am câteva cutii cu lucruri de bebeluşi. Nici una, nici alta. Nu mi-am…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.