O vedetă din „Game Of Thrones” a dezvăluit al cui era paharul de cafea uitat în cadru

0

Actriţa Emilia Clarke, vedeta din „Game Of Thrones/ Urzeala Tronurilor”, a dezvăluit al cui era paharul care părea să poarte sigla unui celebru lanţ de cafenele, uitat în cadru într-unul dintre cele mai controversate momente ale ultimului sezon al serialului, arată Emilia Clarke, Sky News.

Emilia Clarke, interpreta rolului Daenerys Targaryen, personajul supranumit şi Mama Dragonilor, a vorbit într-un talk-show găzduit de Jimmy Fallon despre gafa remarcată de mulţi fani ai serialului.

În episodul “The Last of the Starks”, penultimul din seria ”Game of Thrones”, personajele sărbătoreau eroismul Aryei Stark din timpul luptei de la Winterfell când, în planul secund a apărut Daenerys Targaryen cu un pahar de carton în față.

Imaginile publicate pe rețelele sociale aratau că paharul uitat pe masă în scena cu aer medieval ar fi avut un logo-ul unei cunoscute rețele de cafenele.

Misterul a fost rezolvat de actriţa care s-a numărat printre suspecţii principali, fiind foarte aproape de pahar în scena respectivă. Clarke a dezvăluit că vinovatul a fost Conleth Hill, care interpreta rolul Lord Varys. Acesta ar fi recunoscut că a greşit la o petrecere dedicată premiilor pentru care serialul a primit nominalizări.

„Am avut o petrecere înaintea decernării premiilor Emmy, şi Conleth, care îl joacă pe Varys şi stă alături de mine în scena respectivă m-a tras de-o parte şi mi-a spus «Emilia, trebuie să îşi spun ceva, dragă. Paharul de cafea era am meu». Era al lui! Era cafeaua lui Conleth. Aşa a zis el. A spus «Cred că era, îmi pare rău, dragă, n-am vrut să spun nimic pentru că toată lumea părea să fie cu ochii pe tine»”, a povestit actriţa.

Iniţial s-a crezut că paharul ar fi de la o reţea de cafenele internaţională, care nici nu are vreo franciză în apropierea locurilor în care se filma. Ulterior s-a spus că paharul era de la o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.