Nicole Kidman, imagine inedită cu ocazia aniversării fiicei sale, Faith Margaret

0

Nicole Kidman este una dintre actrițele care publică destul de rar pe rețelele de socializare imagini cu familia sa. Însă, ea a reușit să își ia fanii prin surprindere deoarece cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Faith Margaret, a postat pe contul său de Instagram o fotografie emoționantă cu fiica ei de când era mai mică. 

„Copilul nostru are acum nouă ani! Te iubim atât de mult, draga noastră fiică. La mulți ani Faith!”, a scris Nicole Kidman pe Instagram, alături de o fotografie alb negru cu fiica ei.

Nicole Kidman și-a petrecut Crăciunul în Sydney, alături de soțul său, cântărețul Keith Urban, ocazie cu care el a avut și un concert. Acesta a postat pe contul său de Instagram două fotografii în care e alături de Nicole și prin care le transmite fanilor că a avut parte de cel mai frumos Crăciun.

Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, Nicole Kidman a vorbit deschis despre felul în care dorește să își educe copii alături de soțul său, Keith. „Am lucrat cu atâtea femei tinere și, evident, acum îmi cresc fetele și îmi doresc ce este mai bun pentru ele. Dacă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.