Naomi Watts le-a împărtășit fanilor că această perioadă de izolare nu este deloc ușoară

0

Naomi Watts documentează pe rețelele de socializare această perioadă de izolare și trebuie să recunoaștem că o apreciem pentru sinceritatea ei.

Actrița a publicat pe contul personal de Instagram un video din izolare prin care le împărtășește fanilor că, la fel precum ceilalți oameni, și ea are probleme în această perioadă. „Ziua 756 de carantină: când imprimanta, aspiratorul și mașina de spălat vase se strică toate în aceeași zi”, a scris actrița.

Mai multe celebrități au empatizat cu Naomi Watts, cum ar fi actrița Julianne Moore care a spus: „Astea sunt vești proaste”, sau Stephanie Blake care a comentat: „Noooooooooooo!! Chiar te înțeleg. Îți trimit toată dragostea mea.”

Acum câteva zile, Naomi Watts a mai publicat o fotografie din autoizolare, în care le arată fanilor că mănâncă un tort extrem de delicios.

Odată cu instaurarea stării de urgență în urma pandemiei de coronavirus, celebritățile ne arată tot mai des cum se descurcă în această perioadă la diversele activități din casă fără ajutorul altor persoane. Spre exemplu, Victoria Beckham chiar își…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.