Motivul pentru care Kat Von D renunță la brand-ul ei de machiaj

0

Kat Von D, în vârstă de 37 de ani, a anunțat că motivul pentru care se desparte de brand-ul cosmetic este pentru a se putea concentra pe creșterea fiului ei, în vârstă de 1 an, Leafar Von Drachenberg Reyes, dar și pe alte proiecte creative precum cariera ei muzicală și brand-ul de încălțăminte vegan, Von D Shoes, lansat recent.

„Ultimul an a fost unul de mari schimbări pentru mine”, a scris Von D pe Instagram, în anunțul dedicat fanilor săi. „Așa cum mulți dintre voi știu, am născut un superb băiețel, am lansat o linie de încălțăminte vegană și acum sunt ocupată cu pregătirile pentru lansarea mult așteptatului meu album în această primăvară, urmat de un turneu internațional”.

„Oricât de mult mi-aș fi dorit să pot balansa toate acestea, plus continuarea liniei mele de machiaj, a devenit foarte evident pentru mine că nu pot face totul la capacitate maximă, a continuat ea. Este greu pentru mine să recunosc asta, deoarece mereu am spus că ‘Pot face totul și orice’. Însă nu cred că a recunoaște care sunt limitele unei persoane este un lucru rău”.

Kat Von D a mai anunțat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.