Motivul emoționant pentru care Kobe Bryant alegea să călătorească des cu elicopterul

0

Lumea sportului, și nu numai, a fost luată prin surprindere de moartea celebrului baschetbalist Kobe Bryant. În urma accidentului de elicopter, au murit șapte persoane, printre care și fiica sportivului, Gianna Bryant, în vârstă de 13 ani.

În anul 2018, în cadrul unui interviu cu Alex Rodriguez pentru The Corp With A-Rod and Big Cat, Kobe a povestit cât de mult înseamnă familia sa pentru el, dar și de ce a ales să meargă cu elicopterul de la casa lui din Orange County până în Los Angeles. „Traficul a început să fie tot mai îngreunat. Stăteam în trafic și am ajuns să pierd diverse activități de la școala copiilor din cauza asta. Acest lucru a continuat și a trebuit să găsesc o cale prin care să mă pot și antrena, să fiu atent la condus și să nu îmi neglijez timpul petrecut cu familia. Și din acest motiv m-am gândit să iau elicopterul și să fiu înapoi la destinație în 15 minute.”

De asemenea, Kobe a mai spus și care era programul său: „Aveam antrenament cu greutăți dimineața, îmi duceam copiii la școală, zburam, munceam în plus, aveam apariții în presă, zburam înapoi, mă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.