Mirela Vaida, aniversare distrusă din cauza coronavirusului. Ce a pățit prezentatoarea fix de ziua ei

0

Mirela Vaida a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani și avea toată aniversarea plănuită la Londra, doar că vacanța ei a fost anulată din cauza crizei cauzate de coronavirus.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, și-a sărbătorit ziua de naștere chiar în ziua în care România a anunțat stare de urgență. Planul ei era să plece la Londra, deoarece acolo soțul ei îi pregătise o surpriză, însă, din păcate, au fost nevoiți să anuleze planurile.

„E clar că este o aniversare atipică şi nu am să o uit vreodată, şi asta pentru că într-adevăr am vrut să marcăm cei 38 de anişori într-un mod inedit, mai ales că nu am decât sâmbăta şi duminica liber. Tocmai de aceea, soţul meu, ştiind că sunt fascinată de musicalurile din Londra, mi-a făcut o surpriză şi a cumpărat bilete la două musicaluri pe care îmi doream de mult să le văd. Am luat unele dintre cele mai bune locuri în sală, să sărbătorim cu şampanie, pentru că acolo poţi face asta în foaierul teatrului sau chiar în sală. Bineînţeles că a făcut toate rezervările, a plătit tot, inclusiv hotelul, unul foarte frumos, din centrul Londrei, a luat bilete la avion de linie, cu o companie britanică, tocmai pentru a nu avea probleme la cursele low cost, în cazul în care se anulează sau…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.