Miley Cyrus și Liam Hemsworth au finalizat procesul de divorț

0

Dacă fanii încă sperau la o împăcare între Miley Cyrus și Liam Hemsworth, ei bine, aceștia vor fi dezamăgiți, deoarece divorțul celor doi s-a finalizat.

Potrivit TMZ, un judecător a semnat înțelegerea dintre cei doi, așadar divorțul este finalizat. Cei doi sunt în mod oficial singuri, după o căsnicie de aproape opt luni.

Liam Hemsworth a depus actele pentru divorț în luna august a anului trecut, aceștia căsătorindu-se în decembrie 2018. Deși divorțul lor este abia acum finalizat, atât Liam, cât și Miley au avut relații cu alte persoane în această perioadă.

În prezent, artista formează un cuplu cu Cody Simpson, iar Liam are o relație cu modelul Gabriella Brooks, apropiații actorului spunând că ei s-au apropiat foarte mult în ultima lună.

După ce au anunțat vara trecută că se despart, Miley Cyrus și Liam Hemsworth au publicat în social media diferite mesaje care să arate că cei doi vor rămâne prieteni.

„Bună tuturor, vreau să vă spun că Miley și cu mine ne-am separat recent și îi doresc multă sănătate și fericire în perioada care urmează. Aceasta este o situație…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.