Miley Cyrus și Cody Simpson, la un pas de despărțire?

0

Miley Cyrus și iubitul ei, Cody Simpson, s-au aflat în ultima vreme tot mai mult în atenția presei. Dacă în urmă cu câteva zile vorbeam despre cum cei doi urmează să își lanseze o piesă împreună, iată că acum au apărut zvonuri conform cărora ei s-ar fi despărțit.

Cody Simpson a fost surprins în timp ce se plimba cu Jordy Murray, un model Playboy. Chiar dacă cei doi nu se țineau de mână, ne-am putea întreba ce părere are Miley Cyrus despre acest acest lucru.

Cu toate acestea, Miley a făcut o mărturisire emoționantă pe contul ei de Instagram. Mai precis, ea a vorbit despre o piesă pe care a compus-o în urmă cu câțiva ani și care are ca sursă de inspirație o experiență din viața ei: „O melodie tristă de Crăciun pe care am compus-o în urmă cu câțiva ani, chiar înainte de sărbători. Nu mă simțeam bine, deoarece nu puteam fi cu persoana pe care o iubeam. Chiar dacă aveam alături familia și prietenii, tot mă simțeam singură. Dacă te simți singur în această perioadă, ești la fel de special, frumos și unic precum un fulg de zăpadă, și sper ca în sufletul tău să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.