Mihai Petre, drama din spatele celebrității

0

Mihai Petre a devenit renumit în anul 2006, în emisiunea „Dansez pentru Tine”, însă până la acel moment era deja cunoscut ca dansator profesionist, alături de soția sa, Elwira Duda. Acesta a moștenit talentul și înclinarea spre artă de la tatăl său, dispărut prematur, la numai 53 de ani, din cauza unei boli groaznice.

Mihai Petre a început să danseze de la vârsta de opt ani – după ce la început practicase karate, iar la vârsta de 14 ani a devenit campion național la dans sportiv. În anul 2001 a cunoscut-o pe soția lui, Elwira Duda, care i-a devenit parteneră de dans și alături de care a câștigat foarte multe concursuri.

Mihai Petre și-a pierdut tatăl de la o vârstă fragedă

Puțini știau de fapt că talentul înnăscut a lui Mihai Petre este moștenire de la ființa paternă, așa cum a mărturisit mama dansatorului la Wowbiz, în urmă cu câțiva ani. Din nefericire, tatăl lui Mihai, Marian Petre, a dispărut mult prea devreme, distrus de o boală cruntă la doar 53 de ani.

“Talentul l-a mostenit pe linie paterna. Marian (n.r. tatal lui Mihai) a fost un om aplecat catre arta. Canta superb, urmase cursuri de specialitate. La fel este si socrul meu!”, a dezvăluit Coca Petre.

Marian, tatăl lui Mihai, a dispărut fulgerător din viață la o vârstă prea tânără, la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.