Michelle Williams s-a logodit și este din nou însărcinată. Cine este Thomas Kail, logodnicul actriței

0

O sursă a declarat pentru People faptul că Michelle Williams s-a logodit și este din nou însărcinată. Vestea vine după ce actrița americană a anunțat în luna aprilie faptul că s-a despărțit de compozitorul și muzicianul Phil Elverum, cu care a fost căsătorită câteva luni.

Conform sursei citate de către People, actrița a fost surprinsă alături de logodnicul ei într-un magazin cu articole vestimentare pentru copii. Cei doi se află în Londra deoarece Michelle filmează pentru Venom 2, alături de Tom Hardy.

Michelle Williams și Thomas Keil se cunosc de când actrița a filmat pentru Fosse/Verdon. Regia filmului îi aparține chiar lui Thomas. În urma apariției sale în film, Michelle a câștigat și un Premiu Emmy pentru Cea mai bună actriță într-o mini-serie sau film de televiziune.

De asemenea, Thomas Keil a fost nominalizat și la Premiile Tony pentru In the Heights, la categoria Cea mai bună regie de musical. În anul 2018, el a fost premiat la Kennedy Center Honors alături de Andy Blackenbuehler, Alex Lacamoire și Lin-Manuel Miranda pentru producția Hamilton.

Michelle Williams a mai fost…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.