Mesajul încurajator transmis de Tom Hanks din carantină, după ce a fost depistat cu coronavirus

0

Chiar dacă se află în carantină alături de soția lui, Rita Wilson, după ce au fost depistați cu coronavirus, Tom Hanks își ține la curent fanii, folosindu-se de rețelele de socializare, despre cum decurge perioada de carantină.

Într-o postare făcută pe contul său de Instagram, celebrul actor în vârstă de 63 de ani a postat o imagine în care apare un cangur din pluș care ține steagul Australiei, alături de două felii de pâine cu Vegemite (o cremă consumată în mod regulat în Australia, obținută din extract de drojdie de bere, cu aditivi de legume și mirodenii – n.red.).

Textul care acompaniază imaginea face referire la o replică folosită de personajul de serial Mister Rogers, pe care Tom Hanks l-a interpretat în filmul A Beautiful Day in the Neighborhood, din 2019. „Mulțumim celor care ne ajută. Să avem grijă de noi și unii de ceilalți, a scris actorul”.

La sfârșitul săptămânii trecute, Tom Hanks, în vârstă de 63 de ani, a împărtășit cu fanii care îl urmăresc pe Instagram prima imagine cu el și soția lui, Rita Wilson, în vârstă de 63 de ani, după ce au fost…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.