Meghan Markle și Prințul Harry, văzuți pentru prima dată împreună în public după Megxit

0

Meghan Markle și Prințul Harry au avut câteva apariții private în Statele Unite, însă vineri, la întoarcerea în Canada, ei au fost fotografiați pentru prima dată împreună după ce au anunțat că renunță la titlul de membri senior ai familiei regale.

Ducele și Ducesa de Sussex au fost fotografiați în timp ce coborau dintr-un avion de linie pe Aeroportul Internaționa Victoria, în Canada. Aceștia zâmbeau și își țineau singuri bagajele. Se pare că ei nu au fost însoțiți în această călătorie de fiul lor, Archie.

Meghan a ales să poarte pentru acest zbor o cămașă în dungi, jeans negri și un cardigan negru, în timp ce Prințul Harry a avut un pulover gri, jeans și o șapcă de baseball.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au întâlnit săptămâna trecută cu mai mulți profesori de la Universitatea Stanford pentru a discuta despre crearea unei noi organizații caritabile. În timpul șederii lor în Statele Unite, Prințul Harry a ținut și un discurs la un eveniment privat, luând totodată cina cu Jennifer Lopez și Alex Rodriguez.

Deși au anunțat că renunță la atribuțiile regale,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.